Psykoterapia (Kela, Valvira) ja työnohjaus. Sinä ansaitset parasta. Ota siis yhteyttä!

Millä tahansa elämänalueella koetkaan haasteita, on tärkeintä ettet jää yksin.

Olen psykoterapian (YET), terveydenhuollon, kriisi/traumatyön, valmennuksen ja työnohjauksen, Valviran vahvistama ammattilainen.

Milloin ottaa yhteyttä?

Syitä terapiaan hakeutumiselle on monenlaisia. Ne voivat liittyä nykyiseen elämäntilanteeseen tai vahvasti menneeseen. Toisinaan käy myös niin, että nykyhetken stressi nostaa pintaan vanhoja haastavia kokemuksia.

Tyypillisiä syitä ovat mm. ahdistus-ja paniikkihäiriöt, masennus, erilaiset kriisit, ihmissuhde- työ- tai perheongelmat, itsetuntoon, minkäkuvaan ja kehonkuvaan liittyvät asiat, syömishäiriöt, henkilöhistorian vaikeat kokemukset, pelot, pakko-oireet ja selittämätön huono olo. Tärkeintä kuitenkin on, ettet jää yksin!

Terapiamuodot

Psykoterapiakuntoutus (KELA / Valvira)
Traumaprosessit/dissosiaatio-oireet ja EMDR
Sensomotorinen psykoterapia (I-vaiheen koulutus)
Kriisityö: kehitys-, ikä- tai muut akuutit elämän kriisit/traumat
Keskustelu- ja lyhytterapiaa (3-12 kk)
Pariterapiaa

Aikuiset/nuoret yksilöasiakkaat + pari/perhetapaamiset tarpeen mukaan
Vanhempainohjaus
Työnohjaus- ja valmennusprosessit

HUOM! Viikottaisia kuntoutuspsykoterapia paikkoja on vapautumassa nyt kevään mittaan kaksi ja elokuun alussa yksi viikottainen aika. Ajat ovat virka-aikoina

Tiloissani toimii lisäksi 1 psykoterapian opiskelija ja 2 valmistunutta psykoterapeuttia, jotka valmiina ottamaan asiakkaita vastaan. Kela pätevyyttä he vielä odottavat, joten itsemaksavana asiakkaana pääset pikaisestikin ja edullisemmin! Olethan yhteydessä!

Hinnat

Yksilöpsykoterapia/valmennus 80€/45min ja 90€/60 min, pariterapia/perhetapaamiset 110€/75min.

Kaikki kanssakäyminen on ehdottoman luottamuksellista. Palvelu myös puhelimen tai skypen välityksellä.

Vastaanotto Espoossa, Leppävaarassa aivan kauppakeskus Sellon kupeessa. Kartta sivun alalaidassa.

KELA-korvattavuus

Olen Valviran ja Kelan vahvistama YET Psykoterapeutti.

KELA korvaa 1.1.2016 alkaen 57,60€ / käynti sekä yksilöpsykoterapiakuntoutuksesta että vanhempainohjauksesta. Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tarvitaan aina psykiatrin lähete. Ohjeet kuntoutuspsykoterapiaan hakeutumisesta http://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia

Asiakkaat kertovat

Asiakas – nainen

Ensimmäisen keskustelun jälkeen tajusin, että voisin saada apua ongelmiini, eikä minun tarvitsisi tapella niitä vastaan yksin. Olen saanut paniikkikohtaukseni kuriin ja pystyn taas tekemään niitä asioita, joita olen aina halunnut tehdä, eivätkä paniikkohtaukset rajoita niitä enää (2011)

Asiakas – mies

Olen saanut selkeyttä omiin tunteisiini ja ajatuksiini, ja yleensäkin meidän keskustelut ovat avanneet lukkoja ja jotenkin keskustelu kanssasi on tuntunut turvalliselta ja rohkaisevalta. Olen niin pitkään hautonut näitä omia ongelmiani… tuntui että heti ensimmäisestä kerrasta sain jo paljon apua . (2012)

Asiakas – nainen

Löysin paikan, jossa sain purkaa pahaa oloani, kun omassa elämässäni sille ei oikein tuntunut löytyvän tilaa. Sain sanoa kaiken kaunistelematta ja kuulijaa säästämättä. Keskustelujen avulla olen tunnistanut haitallisia tapojani ajatella ja olin löytämässä niihin uusia, parempia tapoja. Sisäinen ääneni on muuttunut tuomitsevasta armollisemmaksi. Oloni on kevyempi ja ajattelen tulevaisuudesta valoisammin. (2015)

Vastaanotot

Vastaanotan asiakkaita Sellon kupeessa, Leppävaarassa. Komentajankatu 8, 02600 Espoo.

Kartalla