Ota yhteyttä

”Ellet kykene aloittamaan, olet jo lopettanut”

Toivon ja tähän toiveeseen toimintani perustuu, että oletpa sitten aloittamassa tai lopettamassa, niin teet sen valitsemalla tietoisesti. Toivon, että tiedät ja tunnistat, miltä pohjalta ja millaisin perustein valitset toimia, reagoida ja kohdata. Olet selvillä siitä kuka tai mikä Sinua ohjaa ja miten valiten tai toimien pääset niin hyvään seuraavaan vaiheeseen tai tulokseen kuin mahdollista.

Olen keskittynyt suurimman osan tähänastista elämääni siihen, että ymmärtäisin itseäni ja muita. Matkani varrella minua on siunattu hyvillä oppimiskokemuksilla. Tiedän miltä tuntuu epäonnistuminen, syyllisyys ja häpeä. Pystyn samastumaan lapsen hätään yhtä vaivattomasti kuin vanhemman hätään lapsesta. Fyysiset kokemukseni ovat tuoneet elämän rajallisuuden riittävän lähelle, jotta löysin kiitollisuuden. Ja tiedän, millainen vahvuus ja tasapaino syntyy asioiden kohtaamisesta. Kuten eräs Amerikkalainen kollegani sanoo aina ”Trained by life”. Koulutustaustastani lisätietoa tästä.

Tärkeä osa elämääni on vanhemmuus, lapset ja lasten hyvinvointi. Sekä omieni että muiden lasten.  Aiemmin työskentelin Nuorten kriisipisteellä ja  lapsi/perhetyössä lastepsykiatrialla, joten näkökulmat vanhemmuuteen ja perheen sisäiseen dynamiikkaan ovat myös tuttuja.

Olen pyrkinyt jalostamaan kaiken kokemani, oppimani ja opiskelemani palvelemaan tietoisia ja vapaita valintoja. Sodin sinnikkäästi näköalattomuutta ja toivottomuutta vastaan, pyrkien kasvattamaan luovuutta ja luottamusta. Luovuus syntyy mahdollisuuksien hyödyntämisestä ja luottamus pienten askelien synnyttämästä konkretiasta.

Sekä siitä ettei ole yksin. Siksi minä ja verkostoni olemme tässä. Kasvattamassa valoa.

  Viesti

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti (pakollinen)

  Yritys

  Aihe

  Vastaanotot

  Vastaanotan asiakkaita Sellon kupeessa, Leppävaarassa. Komentajankatu 8, 02600 Espoo.

  Kartalla